Blogs » Technology » Inter Tröja

Inter Tröja


 • fotbollströjor barn


  Enligt Fabrizio Romano kommer Inter att  Inter Tröja, Fotbollströjor  enligt fabrizio romano kommer fotballdrakter til barn huvudvärk för tuchel


  Rudiger har fallit i onåd under Lampard med Blues-chefen som utelämnat 27-åringen från sina fyra senaste matchdagstrupper.

  Enligt Fabrizio Romano kommer Inter att göra ett kontrakt för att skriva på Marcos Alonso när de säljer Dalbert Henrique till Rennes.

  inter tröja Liksom Rudiger har Alonso fallit i onåd under Lampard. Enligt The Athletic var spanjoren inblandad i ett omklädningsrum med Lampard efter att han bytts ut i halvtid under Chelseas oavgjort 3-3 på West Bromwich Albion.

  Alonso lämnades därefter utanför Lampards trupp för tisdagens Carabao Cup -nederlag mot Tottenham.

  Enligt rapporten försökte Alonso titta på den andra halvan av matchen från lagtränaren innan han beordrades att ta hans plats på bänken, vilket fick ett rasande svar från Lampard.

  fodboldtrøjer Interchefen Antonio Conte sägs vara sugen på en återförening med Alonso, som lyste under italienaren under Chelseas titelvinnande kampanj 2016/17.


  fotbollströjor Chelsea -backen Matt Miazga är nära att ansluta sig till Anderlecht på lån, enligt Het Laatste Nieuws.

  Maillot Foot Pas Cher Mittbacken, som har 18 landskamper för USA, har redan haft tre låneperioder borta från Stamford Bridge på Vitesse Arnhem, Nantes och Reading.

  Miazga, 25, anslöt sig till Blues från New York Red Bulls 2016 men lyckades bara två matcher innan han gick till Vitesse i två år 2017.

  Han tillbringade också 18 månader med Reading i Championship och gjorde två gånger på 38 matcher.

  Spanjoren har tappat sin plats i Lampards startuppställning efter en rad högprofilerade misstag. Willy Caballero föredrogs för West Brom-spelet innan Mendy debuterade i tisdagens cupspel med Spurs.  Chelsea är en av få klubbar som kan sätta ihop det extraordinära ekonomipaket som krävs för att teckna Haaland i sommar och det verkar som att de driver på att få en affär för att leverera ett nummer nio som Thomas Tuchel kan lita på för att leverera ett konsekvent utbud av mål.

  The Blues målkonsistens var deras enda brist förra terminen även om de fortfarande vann Champions League och slutade fyra i Premier League -tabellen och nådde också FA -cupfinalen för att förlora mot Leicester.

  Trots att Haalands ankomst till Stamford Bridge skulle ta Europacupinnehavarna från elva till en annan nivå, hade den Leeds-födde anfallaren gjort 41 mål på 41 matcher för Dortmund 2020-21, men hans värvning skulle också orsaka huvudvärk för Tuchel.


  fotbollströjor