Blogs » Shopping » Real Madrid Fotbollströja

Real Madrid Fotbollströja


 • fotbollströjor
  landskamp har slagit igenom sedan


  Alexandre Lacazette och Eddie Nketiah


  Atletico Madrid Tröja, Real Madrid Fotbollströja  arsenal-fans kräver att fotbollströjor med eget tryck hitta nätets baksida

  Aubameyang gjorde 29 mål i alla tävlingar förra säsongen men den siffran ser långt ut för tillfället.
  Arsenal-fans kräver att Arteta spelar 31-åringen i en central roll istället för sin nu välbekanta position till vänster.
  Men det finns en ovilja från Arteta att göra det. Han känner att Alexandre Lacazette och Eddie Nketiah är bättre alternativ för att ge den presskraften i centrum framåt.
  atletico madrid tröja Och han ska inte leta längre än Chelsea framåt Werner för inspiration. Tysklands landskamp har slagit igenom sedan han kom från RB Leipzig i sommar.
  Visserligen har tre av dessa varit straffar, men en av Aubameyangs två i ligan har varit från platsen.
  Werner har också spelat som central anfallare ibland men har oftast hittats till vänster om Chelseas attack.
  real madrid fotbollströja I hälften av Werners Chelsea -framträdanden hittills har antingen Tammy Abraham eller Olivier Giroud spelat som huvudanfallare genom mitten.
  fodbold trøje Medan Aubameyang i genomsnitt bara 1,59 skott per match per 90 minuter för Arsenal den här säsongen, långt ner från 2,47 förra terminen.
  Aubameyang har misslyckats med ett skott i tre separata matcher - Premier League -förlusterna mot Liverpool, Manchester City och Aston Villa.
  Samtidigt har Werner bara registrerat nollskott i ett spel vid ett tillfälle för Chelsea - 0-0 -dragningen i Manchester United där han bara spelade 72 minuter.
  Statistik berättar ibland bara en del av en historia men det är klart vad skillnaden är mellan Werner och Aubameyang hittills den här säsongen.
  Arteta måste hitta ett sätt att få Aubameyang i fler skottlägen eller så kommer Gunners kapten att fortsätta kämpa för att hitta nätets baksida.

  fotbollströjor barn