Blogs » Technology » det inte kommer att bli henne

det inte kommer att bli henne

 • det inte kommer att bli henne

   


  Casey Stoney har uteslutit sig


  Fotbollskläder, Fotbollströjor, Camisetas De Fútbol, Jalkapallo Pelipaidat


  2020-spelen drevs tillbaka barn fotbollströjor women's super league

   

  Manchester United: s kvinnliga huvudtränare Casey Stoney har uteslutit sig själv från strid om att leda Team GB till OS i Tokyo.

  2020-spelen drevs tillbaka till sommaren på grund av effekterna av coronavirus och Internationella olympiska kommittén flyttade på fredag ​​för att avfärda förnyade spekulationer om att de är inställda på att avbrytas.

  Det finns fortfarande mycket osäkerhet kring de kommande OS, då Phil Neville ursprungligen hade varit i kö för att hantera Storbritanniens kvinnoteam.

  fotbollskläder

  Den före detta Manchester United-spelaren avgick den här veckan som England-chef för att ta över Major League fotbollsdräkt Inter Miami, med Hege Riise in som tillfällig huvudtränare innan Sarina Wiegman tar ansvaret i september.

  fotbollströjor

  Det återstår att se vad fotbollsförbundet gör när det gäller en manager för Team GB-truppen vid OS, men Stoney säger att det inte kommer att bli henne och säger att hon fokuserar på högflygande United.

  Camisetas De Fútbol

  Stoney utnämndes till huvudtränare för Uniteds nya professionella kvinnosida 2018 och lämnade sin roll som assistenttränare till Neville med lejoninnorna.

  Jalkapallo Pelipaidat

  Temperaturen kommer säkert att bli kallare i Leigh Sports Village på söndag, när United välkomnar Birmingham som vill studsa tillbaka från en 2-1-förlust i Chelsea som såg att Emma Hayes 'team överraskade dem på toppen av Women's Super League.

   

  maillot de foot

  kopen voetbalshirts

  Fodboldtrøjer Til Børn

  fotball drakter

  Billige Fodboldtrøjer