Blogs » Other » Matchtröjor Fotboll

Matchtröjor Fotboll

 • Liverpools unge Liam Millar kan komma att flytta till Schweiz


  Billiga Fotbollströjor, Fotbollströjor Med Tryck, Matchtröjor Fotboll  den schweiziska super league köpa fotbollströjor med eget tryck jones också gav starter

  - Liverpools unge Liam Millar kan komma att flytta till Schweiz med FC Basel som erbjuder 1,5 miljoner pund för att skriva på honom, skriver Football Insider. Den schweiziska Super League -klubben är enligt uppgift angelägen om forwarden som tillbringade förra säsongen på lån i League One med Charlton Athletic. 21-åringen har blivit begränsad 11 gånger av Kanada.
  - Barcelonas Samuel Umtiti skulle inte vara intresserad av en återkomst till Ligue 1, enligt L 'Equipe. Den 27-årige försvararen har varit föremål för intresse från Marseille, men man tror att Umtiti har lät ut metoder från klubben. Barca är enligt uppgift angeläget om att flytta vidare Umtiti när klubben bygger om efter att ha slutat trea i La Liga förra säsongen.
  - Osäkerhet om Jason Denayers kontrakt fortsätter, med Le10 Sport som rapporterar att Lyon-backen är angelägen om att spela Champions League-fotboll nästa säsong. Spelarens agent har citerat Napoli och AS Roma som två klubbar som är intresserade av att landa mittbacken. 's tjänster, även om ingen av klubbarna är i Champions League nästa år. Ett drag kanske inte slutförs förrän efter Euro 2020, med Denayer för närvarande förbereder sig för kvartsfinal med Belgien.
  billiga fotbollströjor -PSG har gjort Pablo Sarabia tillgänglig för överföring efter mittfältarens starka prestationer för Spanien under Euro 2020. AS rapporterar att Atletico Madrid är intresserade av att säkra ett avtal för 29-åringen, som kom till Les Parisiens från Sevilla 2019. Angriparen spelade 27 gånger i Ligue 1 förra säsongen, gjorde sex och hjälpte till fyra mål.

  matchtröjor fotboll Kostas Tsimikas, Diogo Jota och Thiago Alcantara har alla anlänt, vilket förstärker Klopps trupp ytterligare.
  Men det är en överföringsverksamhet från januari -fönstret som har förtjänat Klopp hyllningar, med affären att underteckna Takumi Minamino hyllade.
  Och Minaminos tidigare tränare på RB Salzburg har föreslagit att forwarden kan vara Liverpools svar på Havertz i Chelsea och Dele Alli på Spurs.
  Minamino gjorde sina första mål för klubben under 7–2 rivningen av Lincoln City i mitten av veckan och gjorde två nät.
  Den prestationen kan leda till fler möjligheter i ligan, med Klopp full av beröm för hans visning på Sincil Bank.


  Virgil van Dijk och Mohammed Salah är de enda två spelarna som startar båda matcherna, med Klopp som använder sin trupp i en turnering som ligger lågt på sin prioriteringslista.
  Diogo Jota fick sin fulla Liverpool -debut efter att ha nätat på måndagskvällen, medan ungdomar som Neco Williams, Rhys Williams och Curtis Jones också gav starter.

  dortmund tröja

  voetbalshirts Outlet