Blogs » Sports » Liverpool Fotbollströjor

Liverpool Fotbollströjor


 • billiga fotbollströjor barn

  ansluta sig till sin landsman


  Sergio Aguero har tagit bort nummer 10

  Liverpool Fotbollströjor, Napoli Tröja

  aguero har burit nummer 10 i fotbollströjor med namn och nummer sannolikt kommer

  Sergio Aguero har tagit bort nummer 10 från sitt Instagram-handtag, vilket leder till att några Manchester City-fans tyder på att Lionel Messi kommer att gå med i klubben.

  Aguero har burit nummer 10 i City sedan 2015 men numret är starkt förknippat med Messi, som har burit den för Barcelona sedan 2008, samtidigt som han också bär den för Argentina.

  Liverpool Fotbollströjor Det har förekommit förslag på att Messi skulle kunna ansluta sig till sin landsman Aguero i City efter att 33-åringen sagt till Barcelona att han vill lämna.

  Enligt rapporter från RAC1 och TyC Sports har Messis pappa Jorge kommit till Manchester för att föra samtal om en möjlig flytt.

  Napoli Tröja Messi, frustrerad efter att Barcelona misslyckades med att vinna en trofé den här säsongen, tror att han kan aktivera en klausul som skulle göra honom till en fri agent i slutet av en kampanj.

  Barcelona uppger dock att klausulen löpte ut i juni och säger att Messis frigivningsklausul på 630 miljoner pund skulle behöva betalas för att han skulle säkra en flytt någon annanstans.

  Förutom Aguero har Messi en stark koppling till City-tränaren Pep Guardiola, som han hade stora framgångar med i Barcelona.

  City-fans tog till Twitter för att förklara sin övertygelse att Agueros aktivitet på Instagram betyder att en affär för Messi sannolikt kommer att ske.

  real madrid drakt

  Ajax Paita