Blogs » Sports » Real Madrid Tröja Billigt

Real Madrid Tröja Billigt

 • fotbollströjor

  visat sig vara bra pengar

   


  Anthony Martial och Marcus Rashford till sitt


  Real Madrid Tröja Billigt, Marseille Tröja


  och sedan dess har de 'glatt fotbollströjor junior något som tiden visar

   

  Även om 47-åringen redan har Mason Greenwood, Anthony Martial och Marcus Rashford till sitt förfogande, känner han att det krävs mer om klubben ska utmana om Premier League-titeln nästa säsong.

  Och sedan dess har de 'glatt insisterat på att 20-åringen kommer att stanna kvar i Westfalenstadion för den kommande kampanjen.

  Och de senaste rapporterna har föreslagit att de 'måste sälja innan de köper, med sådana som Chris Smalling, Phil Jones, Marcos Rojo, Jesse Lingard och Andreas Pereira som alla är till salu.

  Fernandes har visat sig vara bra pengar, gjorde åtta mål och registrerade sju assist från 14 Premier League-matcher hittills.

  real madrid tröja billigt

  Och han hade också stor inverkan i Europa League och hittade nätet i matcher mot Club Brugge, FC Köpenhamn och Sevilla före klubbens eliminering på söndag kväll.

  Solskjaer avslöjade dock redan i februari att undertecknandet av Fernandes faktiskt hade ätit in i klubbens budget för sommarövergångsfönstret.

  Och det betyder att United måste titta på för att ladda ner några av sina spelare innan de hostar avgiften Dortmund vill ha för Sancho.

  marseille tröja

  Trots kommentarer från Bundesliga-sidan förblir Solskjaer hoppfull att England-landsmannen kommer att skriva på den streckade linjen detta övergångsfönster.

  United har beundrat Sancho i flera år, nu med intresse som går tillbaka till sin tid över staden över i Manchester City.

  Red Devils hoppades att rekrytera England-stjärnan sommaren 2017, tillbaka när Jose Mourinho var ansvarig.

  United slutade dock missa framåtriktningen med Dortmund som lockade honom till Tyskland tack vare en garanti för första lagets fotboll och startmöjligheter.

  Men de missade igen, med Solskjaers misslyckande att styra dem in i Champions League och slutligen räknade mot dem.

  Men Fernandes komplicerar deras strävan efter Dortmund-stjärnan och huruvida de är framgångsrika i sitt överföringsangrepp om det bara är något som tiden visar.