Blogs » Other » Matchtröjor Fotboll

Matchtröjor Fotboll

 • fotbollströjor

  lagets bild och bli verkliga

   


  Tidigare kantspelare Ljungberg har tillbringat de senaste  Matchtröjor Fotboll, Inter Tröja

  han hade tidigare varit i fotbollströjor med eget namn tillgångar för arteta

   

  Tidigare kantspelare Ljungberg har tillbringat de senaste två säsongerna som medlem i klubbens bakrumspersonal, arbetat under Unai Emery och sedan tagit över som vaktmästare mellan spanjorens avskedande och Artetas utnämning.

  Han hade tidigare varit i Colney i London och arbetade med norra London-outfit under 15- och under 23-trupper och hade också nio år i klubben som spelare.

  Men Arsenal har bekräftat att Ljungberg kommer att gå vidare när han ser ut att ta ytterligare ett steg framåt mot sitt mål att bli Premier League-manager i framtiden.

  matchtröjor fotboll

  Även om han inte har ett jobb som för närvarande är uppställt, är svensken hoppfull att det att vara ute av ett jobb kommer att hjälpa honom att räkna med positioner i hela Europa när och när de kommer upp de närmaste månaderna.

  Det är andra gången Ljungberg har lämnat Arsenals tränare när han avgått för att bli Wolfsburgs assistentchef 2017, innan han återvände 2018 för att ta ansvar för Arsenals under 23 år, och sedan steg upp för att bli förlagslagstränare. under Emery i stället för Steve Bould.

  Och i ett stilfullt avskedsmeddelande har Arteta stöttat Ljungberg för att bli en topptränare när han tackade honom för sitt arbete de senaste nio månaderna.

  inter tröja

  Och Arsenal-angriparen Bukayo Saka avslöjade också sin tacksamhet för Ljungbergs arbete, där 43-åringen har hjälpt flera av klubbens akademikandidater att bryta sig in i första lagets bild och bli verkliga tillgångar för Arteta.