Blogs » Sports » Frankrike Fotbollströja

Frankrike Fotbollströja


 • FOTBOLLSTRÖJOR

  koronavirustester bland spelare och personal

   


  Premier League diskuterar inte


  Frankrike Fotbollströja, Manchester United Tröja Barn, Jalkapallo Pelipaita Sveitsi


  ingen klubb har tagit fotbollströjor på nätet möjliga nio ersättare

   

  Premier League diskuterar inte möjligheten till ett kretslopp för att stoppa säsongen mitt i en ökning av fall av koronavirus i spelet.

  Ingen klubb har tagit förslaget till ligan trots att West Brom-chef Sam Allardyce uppmanar till en paus i kampanjen för att försöka minska antalet fall.

  Manchester United-chefen Ole Gunnar Solskjær ifrågasatte dock de logistiska konsekvenserna av att fullborda den redan överbelastade säsongen om kampanjen skulle pausas.

  frankrike fotbollströja

  Det kommer efter att Premier League bekräftade 18 positiva koronavirustester bland spelare och personal i sin senaste testomgång - den högsta siffran hittills.

  Manchester Citys ligatur till Everton på måndagen skjöts upp timmar före kick-off på grund av flera positiva fall inom stadslägret.

  manchester united tröja barn

  Fulhams Premier League-match i Tottenham på onsdag kväll avbröts också på grund av ett utbrott av koronavirus i klubben.

  Premier League-klubbar är inte planerade att träffas igen förrän i januari, med beslut som att stoppa säsongen kräver stöd från minst 14 klubbar.

  Jalkapallo pelipaita Sveitsi

  Att hålla coronavirus utanför den engelska toppflygningen, även med strikta begränsningar på plats, kommer att visa sig omöjligt medan viruset cirkulerar i den allmänna befolkningen, anser Burnleys chef Sean Dyche och säger att om situationen blev värre skulle det behöva 'hanteras därefter' utan att uttryckligen stödja en paus.

  Brightons manager Graham Potter sa efter sin sida 1-0-nederlag mot Arsenal att fotboll måste göra rätt, och han kommer gärna följa med råd.

  Sheffield United bekräftade att de hade spelat in ett antal positiva koronavirustester efter deras senaste testomgång.

  Blades-chefen Chris Wilder avslöjade före deras kick-off på Burnley på tisdag att klubben hade sett 'ett par' spelare och 'fyra eller fem bakrumspersonal' testa positivt.

  Wilder sa att varken han eller klubben ville se till att spelet försenades, trots att han bara nämnde sju av möjliga nio ersättare.