Blogs » Sports » synonyma med protester mot glasarna

synonyma med protester mot glasarna


 • billiga fotbollströjor


  synonyma med protester mot glasarna  Gruppen av supportrar pratade med manager Ole Gunnar  Fotbollströjor, Köpa Fotbollströjor

  cirka 20 demonstranter, med fotbollströjor landslag förhindra dess framgång


  Manchester United har ökat säkerheten på sin Carrington-träningsplats efter förra veckans intrång av fans som protesterar mot Glazer-familjen i ägarskap mitt i klubbens engagemang i den misslyckade europeiska Super League.

  Cirka 20 demonstranter, med banderoller, kom till Carrington på torsdagen och tog sig mot mottagningen av träningskomplexet och till första lagets träningsområde. Polisen kallades till träningsområdet fotbollströjor.

  Gruppen av supportrar pratade med manager Ole Gunnar Solskjaer, som fick sällskap av assistentchefen Michael Carrick, teknisk chef Darren Fletcher och mittfältaren Nemanja Matic för att tala till fansen innan de lämnade

  manchester united drakt.

  Bilder delades på Twitter som visar fans på en träningsplan med en banner med texten 'Glazers Out' och ett annat ordstäv '51% MUFC 20' med hänvisning till modellen för klubbägande som används i stor utsträckning i Tyskland.

  På lördag samlades tusentals United-fans utanför Old Trafford i ytterligare en protest mot glaserna.

  Ett stort antal anhängare satte igång fläckar och hängde upp banderoller och halsdukar utanför stadion, med många som bär gröna och guldfärger som var synonyma med protester mot glasarna som inträffat sedan den amerikanska familjen förvärvade klubben 2005 köpa fotbollströjor.

  Dagen därpå organiserade United-fangrupper för en planbanner med texten '2bn stulen #GlazersOut' för att flyga över Elland Road före söndagens Premier League-match mot Leeds barcelona trøje.

  Ytterligare en organiserad fanprotest planeras att ske direkt före Uniteds hemmamatch med Liverpool den 2 maj.

  Gary Neville har uppmanat regeringens ingripande för att förhindra att 'Big Six' upprepar vad han har beskrivit som 'mordförsöket på engelsk fotboll' efter den misslyckade europeiska Super League-brytningen.

  Manchester United, Liverpool, Chelsea, Manchester City, Tottenham och Arsenal anmälde sig alla för att gå med i ligan innan de backade på grund av den överväldigande vikten av motstånd mot planerna.

  Men Neville har varnat för att ett liknande utbrytningsförsök är oundvikligt och endast regeringslagstiftning kommer att vara säker på att förhindra dess framgång.