Blogs » Sports » trasor bara tre dagar

trasor bara tre dagar


 • billiga fotbollströjor

  trasor bara tre dagar efter  Barcelonas president Joan Laporta har sagt att European Super  Fotbollströjor Med Tryck, Fotbollströja Barn Eget Tryck  barca var en av de 12 fotbollströjor utan tryck större kostnader',


  Barcelonas president Joan Laporta har sagt att European Super League är 'en nödvändighet', men att klubbens medlemmar kommer att få sista ordet om förslaget.

  Barca var en av de 12 grundande medlemmarna av projektet och har ännu inte dragit tillbaka sitt stöd för det. Åtta av de inblandade klubbarna - alla sex engelska klubbarna samt Inter Milan och Atletico Madrid - har dock dragit sig tillbaka för att lämna tävlingen i trasor bara tre dagar efter att den lanserades.

  - Streama ESPN FC Daily på ESPN +

  - Sjuk av dina 'Big Six' klubbar? Försök och stödja ett nytt team

  Trots den offentliga motreaktionen sa Laporta att ligan fortfarande finns och att klubben är villiga att föra samtal med UEFA.

  Laportas kommentarer kommer efter att Barca-försvararen Gerard Pique kritiserat ESL och sagt att planerna skulle ha 'förstört hela fotbollsekosystemet fotbollströjor med tryck.' I en presskonferens på onsdagen sprängde Barca-chef Ronald Koeman UEFA för att bara fokusera på pengar och ignorera fotbollsspelare. och chefer fotbollströja barn eget tryck.

  Barcelona upprepade Laporta via ett uttalande sent på torsdagen och upprepade att de kommer att förbli i European Super League.

  Under tiden kommer Barcelona och Real Madrid inte att straffas av La Liga, trots att de är två av de tre klubbarna som fortfarande finns kvar i ESL. Atletico Madrid drog sig ur den europeiska tävlingen på onsdagen Maillot De Foot.

  Villarreal-president Fernando Roig, vars lag möter Barcelona på söndag i La Liga innan han möter Arsenal i Europa League-semifinalen fyra dagar senare, håller med. 'Det är inte fallet att förbjuda någon,' sa han. 'Jag är helt emot att förbjuda eller lämna sanktioner. Vi måste sitta runt ett bord och prata.'

  Tebas sa att Madrid och Barcelona måste vara 'realistiska' och anser att Super League är 'död'.

  Tebas påminde Barca och Real Madrid om att de är mäktiga på grund av den spanska tävlingen. 'Det är La Liga,' sa han. 'De är vad de är på grund av spanska tävlingar.'

  Tebas tror att både Real Madrids president Florentino Perez och Laporta har fel när de tycker Super League är en nödvändighet för fotboll. 'Pandemin genererade förluster, och uppenbarligen har större klubbar större kostnader', sa han.