Blogs » Other » betalade mer till agenter

betalade mer till agenter


 • billiga fotbollströjor

  betalade mer till agenter under  Nya siffror som publicerades av det engelska  Fotbollströjor, Matchtröjor Fotboll

  trots ett år av finansiella göra egna fotbollströjor 2018 och 31 januari


  Nya siffror som publicerades av det engelska fotbollsförbundet i dag avslöjade att Premier League-klubbar betalade mer till agenter under 12 månader fram till den 1 februari 2021 än vad de hade haft under någon tidigare säsong.

  Trots ett år av finansiella svårigheter över hela ligan som ledde till begränsade utgifter för överföringsutgifter för mellanhänder ökade till 374,6 miljoner dollar, vilket var en liten uppgång från föregående års 362,5 miljoner dollar. Chelsea var de viktigaste utgifterna för agenter och mellanhänder och spenderade 48,4 miljoner dollar under en period då de investerade kraftigt i sitt lag i första lag, och signerade som Timo Werner, Kai Havertz och Hakim Ziyech för stora avgifter fotbollströjor.

  Resten av ligan 'Big Six' ledde också vägen när det gäller mellanliggande utgifter med Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham och Arsenal som alla spenderade över $ 22,7 miljoner. Everton, Leicester City, Newcastle United och Wolverhampton Wanderers nådde också nio siffror för pund sterling betalat.

  Förmedlingsavgifter har stigit stadigt under de senaste säsongerna och först brutit mot 200 miljoner pund under perioden 1 februari 2017 till 31 januari 2018 matchtröjor fotboll. Det som är särskilt anmärkningsvärt med den här säsongens uppgång är dock att det kom under ett år med något ökad försiktighet i överföringsfönstret när klubbar kämpade med de ekonomiska konsekvenserna av coronaviruspandemin Maillot Foot Pas Cher 2021. Sommaröverföringsfönstret 2020 såg att Premier League 20 klubbar spenderade cirka 1,8 miljarder dollar på avgifter för nyavtal som hade investerat cirka 1,9 miljarder dollar året innan.

  Det bör noteras att en del av betalningarna till mellanhänder kommer att ha varit för överföringar som avslutades före 1 februari 2020, till exempel bonusar om spelare hade varit på klubben under ett visst antal säsonger.

  Trots att Chelsea var de största utgifterna i sommar och betalade ut nästan 7 miljoner dollar mer än Manchester City, matchade de inte rekordet för mellanliggande utgifter på 60 miljoner dollar som sattes av Liverpool mellan 1 februari 2018 och 31 januari 2019.