Blogs » Shopping » Arsenal Trøje

Arsenal Trøje


 • Billige Fodboldtrøjer Børn


  Royal er genstand for stor interesse fra rivalerne i det


  Manchester United Trøje, Arsenal Trøje  begge sider ser højreback billig fodboldtrøjer resten af ​​sæsonen

  Royal er genstand for stor interesse fra rivalerne i det nordlige London. Begge sider ser højreback som en position, der skal styrkes.
  Arsenal har startet sæsonen med Calum Chambers og Cedric Soares, der deler rollen, mens Japhet Tanganga har imponeret der under Spurs 'vellykkede start på sæsonen.
  Artetas side mangler endnu at vinde, og deres defensive præstationer har været sørgelige, hvilket fik et skifte til en ny forsvarer.
  manchester united trøje Bellerin er faldet i unåde under Arteta og har ikke startet nogen af ​​deres tre Premier League -kampe indtil videre. Efterfølgende alvorlige skader har stoppet den 26-åriges udvikling i de seneste år, og flere rapporter har antydet, at spilleren ønsker en ny start andre steder.
  Den 22-årige forsvarer har brugt de sidste to sæsoner på lån hos Real Betis. Han imponerede under Manuel Pellegrini og vendte tilbage til at spille på Barcas førstehold i denne sæson.
  Barca er tilsyneladende kun opsat på at sælge Royal for at balancere deres enorme gæld. Klubben har lidt bemærkelsesværdige økonomiske problemer, hvilket bidrog til, at den legendariske forward Lionel Messi ikke kunne skrive under igen, efter at hans kontrakt udløb i slutningen af ​​juni.
  arsenal trøje Nuno Espirito Santo har været ivrig efter at skrive under på en ny højreback, på trods af Tangangas imponerende start på sæsonen.
  matchtröjor fotboll Elfenbenskysten internationale Serge Aurier er faldet i unåde og gjorde i slutningen af ​​sidste valg klart, at han favoriserede en afgang.
  Underskrivelse af Royal ville være Spurs 'seneste succes over Arsenal. De besejrede Gunners i en præ-sæson kamp og har startet sæsonen i fuldstændig kontrasterende form.
  Nunos side har vundet deres første tre kampe 1-0, mens Arsenal tabte alle tre og mangler endnu at score. Artetas side sidder nederst på top-flight med en målforskel på minus ni.
  Spurs er på vej mod den internationale pause og har formået at holde fat i stjernespilleren Harry Kane. De har også foretaget nogle imponerende tilføjelser til deres trup.
  Nuno har også fanget midtbanespilleren Pape Matar Sarr fra Metz, men den 18-årige tager tilbage til Ligue 1-klubben for resten af ​​sæsonen.

  Maglie Calcio A Poco Prezzo

  fodboldtrøjer