Blogs » Other » seneste fra mesterskabet

seneste fra mesterskabet

 • diskutere alt det seneste fra mesterskabet

   


  Keith Andrews og David Stowell for at diskutere alt det


  Fodboldtrøjer Børn, Køb Fodboldtrøjer, Maillot De Foot


  panelet vurderer alle de billige fodboldtrøjer ni-årige tjeneste forening

   

  Jonathan Oakes får følgeskab af Keith Andrews og David Stowell for at diskutere alt det seneste fra mesterskabet, League One, League Two og en stor weekend på Wembley, da Salford og Sunderland blev Papa Johns Trophy champions.

  Panelet vurderer alle de seneste ledelsesbevægelser i hele EFL og hører fra Bournemouths Dom Solanke, når han besvarer vores quickfire-spørgsmål.

  Alle ligaer og vinkler er dækket i denne uges show, men her var nogle af de vigtigste talepunkter ...

  Fodboldtrøjer Børn

  Det ser ud til, at bryllupsrejsetiden kan være forbi for Wayne Rooney i Derby. Hans side har undladt at vinde i fem, og de har ikke scoret i deres sidste fire, med Rooney særlig frustreret over sine angribende spillere efter et 1-0 nederlag mod Millwall lørdag.

  Køb Fodboldtrøjer

  Bournemouth-angriberen Dom Solanke var den seneste spiller, der overtog Ten To Tackle, da han besvarede vores quickfire-spørgsmål og afslørede blandt andet, hvem hans helt voksende op var, og hvem den bedste spiller han nogensinde spillede med. Ikke overraskende for den tidligere Chelsea-unge, havde begge svar en Stamford Bridge-lean.

  Fodboldtrøjer Børn

  Det var Wembley-weekend i Papa Johns Trophy-finale, da Salford blev 2020-vindere lørdag, og Sunderland gjorde det samme søndag i 2021-konkurrencen.

  maillot de foot

  Begge håber at bruge deres trofæløft til at tilskynde til en stigning til forfremmelse, idet især de sorte katte slutter en 48-årig ventetid på en sejr på det nationale stadion.

  Hull udnyttede en mere støjsvag weekend i League One for at tage kontrol over forfremmelsesløbet. De er seks point fri for Peterborough, syv fri for Lincoln og otte fri for Sunderland - selvom de har spillet tre, to og tre spil mere end henholdsvis.

  Kevin Ellison nød en sprudlende fest lørdag. Den 42-årige scorede for Newport mod den tidligere klub Morecambe og benyttede lejligheden til at gøre opmærksom på Shrimps-chef Derek Adams i sin fejring - efter at have følt, at han blev respekteret af sin gamle manager i slutningen af ​​hans ni-årige tjeneste forening.


  Tottenham Hotspur Drakt

  Norge Drakt

  Ukraina Paita Omalla Nimellä

  Ukraina Fotballdrakter

  Billige Fodboldtrøjer