Blogs » Sports » Psg Trøje

Psg Trøje


 • BILLIGE FODBOLDTRØJER


  Tomas Soucek havde givet West Ham en  Psg Trøje, Liverpool Tøj

  bruno fernandes havde en fodboldtrøjer med tryk bolden sejle over målet

   

  Tomas Soucek havde givet West Ham en føring i pausen, men de røde djævle kæmpede tilbage for at nægte David Moyes et berømt resultat mod sin tidligere klub.

  Bruno Fernandes havde en hånd i alle tre mål fra Red Devils, det sidste scoret af Marcus Rashford, da pausen ændrede spillet og sendte sin side fjerde på 19 point.

  Manchester United var din klassiske fortælling om to halvdele, da de besøgende smuttede til live i de sidste 45.

  Den portugisiske Gretzky? Hvis der blev anvendt hockeyassists til Premier League, havde Bruno Fernandes muligvis Wayne Gretzky-tal. Fernandes satte Pogbas raketudligning op med en fantastisk samling af Henderson's lange bold og en dribling for at sætte franskmanden op, men han spillede en lige så kritisk rolle i to mål, der dukker op som Alex Telles og Juan Mata assists.

  psg trøje

  West Ham startede godt, og Dean Henderson blev tvunget til en solid redning, da Pablo Fornalds skar en halv volley på rammen.

  Manchester United havde masser af bolden, men udfordrede virkelig ikke målet, mens West Ham sørgede for en masse fare og så de bedre penge til et mål.

  liverpool tøj

  Åbneren kom ud af et hjørnespark, der blev smidt til bageste stolpe, hvor Alex Telles og Paul Pogba var langsomme til at reagere på Souceks bageste arbejde.

  nueva 2ª Camiseta

  Jernerne var tæt på at fordoble deres føring i det 52. da Bowen vandt et hovedstød bagud og gik til bageste stolpe, men gik glip af en glidende indsats for at slå hjem.

  Scott McTominay skød et skud ind i ydersiden af ​​netværket efter en dejlig Marcus Rashford driblet og muskatret igennem bolden på den skotske sti.

  Pogba leverede udligningen med en raketafslutning i det 65. minut, da Hendersons lange clearing blev indsamlet af Bruno Fernandes. Portugiserne driblede hen over toppen af ​​de 18 før de krydsede til Pogba for at smadre hjem.

  Sagde Benrahma prøvede lykken med en dristig chip fra hjørnet af 18, men Henderson så bolden sejle over målet.