Blogs » Other » Evolution márkák NetEnt és Red Tiger online nyerőgépek indítása

Evolution márkák NetEnt és Red Tiger online nyerőgépek indítása

  • Evolution márkák NetEnt és Red Tiger online nyerőgépek indítása a dél-afrikai üzemeltető Supabets-től

    Miután megkapta a dél-afrikai piacot felügyelő Mpumalanga Economic Regulator (MER) jóváhagyását, az Intelligent Gaming Tier One sportfogadási márka, a Supabets végre elindíthatja az Evolution márkájú NetEnt és Red Tiger nyerőgépekből álló portfólióját.

    Az Evolution és a Supabets dél-afrikai üzemeltető közötti újonnan aláírt megállapodás az előbbi Live játékcsomagjára vonatkozó meglévő partnerségre épül, mivel az utóbbi az online nyerőgépek vertikumába terjeszkedik. Emellett az Intelligent Gaming márka az ország iGaming piacának egyik első olyan üzemeltetője lesz, amely nyerőgépes játékokat kínál.

    A jelenlegi megállapodás értelmében és a MER-rel való szoros együttműködést követően a Red Tiger és a NetEnt online kaszinószoftver-fejlesztők 175 nyerőgépes játékkal látják el az Intelligent Gaming vezető sportfogadási és kaszinómárkáját.  Ez azt jelenti, hogy a supabets.co.za dél-afrikai ügyfelei mostantól a nyerőgépek egész új választékából választhatnak az üzemeltető már most is jelentős játéklobbijában.

    A menedzsment nyilatkozatai:

    "Nagy örömünkre szolgál, hogy végre megkaptuk a MER jóváhagyását a NetEnt és a Red Tiger világszínvonalú nyerőgép-kínálatának bevezetésére. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyon jól fognak teljesíteni a Supabetsnél, és már alig várjuk, hogy a portfóliót más SA ügyfeleinkhez is hozzáadjuk" - olvasható Marc Palxton-Harrison, az Intelligent Gaming ügyvezető igazgatójának nyilatkozatában.

    Az Intelligent Gaming Supabets a digitális tartalmak első számú szolgáltatója a dél-afrikai üzemeltetők számára, az Intelligent Gaming Supabets az egyik legnépszerűbb online fogadási platform Afrikában. A 2008-ban indított vezető sportfogadási és kaszinó márka hatalmas kiskereskedelmi és digitális üzletággal büszkélkedhet Dél-Afrikán kívül más afrikai országokban, többek között Nigériában, Zambiában, Ghánában, Tanzániában és Zimbabwéban.

    Az Evolution Services SA vezérigazgatója, Dean Finder az új megállapodást kommentálva a vállalat sajtóközleményében azt is elmondta, hogy "nagyon örülnek" a lehetőségnek, hogy bővíthetik partnerségüket a Supabets-szel egy olyan megállapodás keretében, amely hozzáférést biztosít az üzemeltető számára a Red Tiger és NetEnt nyerőgépes játékokat tartalmazó portfóliójukhoz.

    "Reméljük, hogy a játékosaik élvezni fogják a portfólió sokszínűségét, hiszen tényleg mindenki számára van valami, amit élvezhet".

    Új otthon:

    2019 szeptemberében a svéd NetEnt AB online kaszinójáték-fejlesztő cég felvásárolta a Red Tiger Gaminget, amely akkoriban mintegy 170 alkalmazottat foglalkoztatott máltai, bulgáriai és Man-szigeti irodákban.

    Egy évvel később egy újabb iparági megafúzió keretében az Evolution Gaming Group, amely teljesen integrált élő kaszinó megoldásokat fejleszt, gyárt, forgalmaz és licencel a szerencsejáték-üzemeltetők számára, bejelentette, hogy mintegy 1,9 milliárd euró (2,1 milliárd dollár) értékű üzlet keretében felvásárolja a svéd székhelyű digitális szórakoztatóipari vállalatot.

    A két vállalat együttesen az Egyesült Királyság és Európa összes legnagyobb új online kaszinóoldala, köztük a PlayOJO, a Playluck és a Bonzo Spins számára biztosít játékokat.

    Kapcsolódó források:

    https://alternativeconversation.com/read-blog/3497
    https://www.destinydentalap.com/forum/medical-forum/a-wazdan-belep-a-hungry-igaming-piacara-a-grand-casinon-keresztul
    https://www.xn--llilvszklub-fbb1o3c93e.hu/viewtopic.php?f=18&t=197457
    http://futas.net/futasnetforum/viewtopic.php?f=2&t=1396