Blogs » Shopping » Messi Drakt

Messi Drakt


 • billige fotballdrakter

  tilgjengelig for ham neste sesong  Southampton venstreback Ryan Bertrand i  Messi Drakt, Billige Fotballdrakter  flere klubber er interessert bestille fotballdrakter monaco til signeringer


  Arsenal kan se på et trekk for Southampton venstreback Ryan Bertrand i sommer, men de er ikke hans ensomme friere. Flere klubber er interessert i å signere 31-åringen på en gratis overføring foran sesongen 2021/22.

  Bertrand har nok en gang vært en avgjørende del av Ralph Hasenhuttls lag denne perioden, og har gjort 34 opptredener i alle konkurranser.

  Imidlertid, foran forrige helges 2-0-nederlag mot Liverpool, bekreftet Hasenhuttl at Bertrand sannsynligvis ikke ville være tilgjengelig for ham neste sesong etter å ha avvist en ny kontrakt.

  Arsenal så et tilbud til Bertrand avvist av Southampton i januar, men ser nå ut til å komme med et nytt bud for å sikre sine tjenester

  fotbollströjor barn.

  Ifølge Goal skal Gunners imidlertid få selskap av Premier League -mesterne Manchester City, AC Milan og AS Monaco i løpet om signaturen hans messi drakt.

  Man City kan sikte på å forbedre sin hjemmelagde kvote med oppkjøpet av en engelsk spiller.

  I mellomtiden har Benjamin Mendys skadesrekord siden han ble med, gjort at Pep Guardiola noen ganger er kort bemannet på venstreback fodboldtrøjer med tryk.

  AC Milan kan være på utkikk etter en permanent erstatter for Diogo Dalot, som kommer tilbake til Manchester United på slutten av sitt sesonglån.

  Over i Frankrike leder sportssjef i Monaco Paul Mitchell, som har stor kunnskap om engelsk fotball, klubbens interesse billige fotballdrakter.

  Arsenal ville rekruttere Bertrand for å gi backup til Kieran Tierney, hvis egne skader har forårsaket et dilemma for Mikel Arteta.

  Ainsley Maitland-Niles, Cedric Soares-hakket også fra Southampton for et redusert gebyr-og til og med Granit Xhaka har spilt på venstreback i Premier League denne sesongen.

  Med Gunners alvorlig trussel om å gå glipp av europeisk fotball helt, kan det bli vanskelig å tiltrekke seg profilerte spillere i sommer.

  Å anskaffe Bertrand ville utgjøre en smart virksomhet for en spiller som fremdeles er mer enn i stand til å prestere i toppfarten i engelsk fotball.

  Det ville også hjelpe Arteta å bruke de midlene han har tilgjengelig for å styrke mer kritiske områder i troppen, som i høyreback eller midtforsvar.

  Med Arsenals europeiske status - eller mangel på - i tankene, kan jakten på Bertrand imidlertid være en betydelig indikator på om klubben fortsatt kan slå Milan og Monaco til signeringer.


  billige fotballdrakter