Blogs » Personal » tvunget til lage fotballdrakter

tvunget til lage fotballdrakter


 • Fotballdrakter


  Barcelona kan kanskje ikke registrere Lionel Messi for


  Manchester United Drakt, Messi Drakt  klubben har blitt tvunget til lage fotballdrakter i den andre retningen

  Barcelona kan kanskje ikke registrere Lionel Messi for starten av La Liga-sesongen, hvis de ikke klarer å redusere lønnsregningen. Klubben har blitt tvunget til å selge spillere i hele overføringsvinduet, for å overholde La Ligas utgiftsgrenser neste sesong.
  Messi, sammen med nye signeringer Memphis Depay, Sergio Aguero og Eric Garcia er alt i fare for ikke å bli registrert for neste sesong.
  manchester united drakt Barca har til slutten av overføringsvinduet 31. august til å sende Messi kontrakt og deres andre nye signeringer til La Liga.
  Forutsatt at Messi signerer en ny kontrakt, mangler å få sin økonomi sortert før slutten av vinduet, kunne se Messi ikke i stand til å spille til minst januar.
  Club President Joan Laporta uttalte nylig at han ikke kan forestille seg noe annet enn Messi som bor på klubben neste sesong.
  Klubben har forsøkt å overtale liker Sergio Busquets, Jordi Alba, og Sergi Roberto til alle ta lønnsskud, men til ingen nytte.
  messi drakt Miralem Pjanic, Samuel Umtiti, Philippe Coutinho, og Neto har alle blitt fortalt at de ikke har en fremtid på klubben.
  magliette calcio Klubben ønsker å selge Antoine Griezmann tilbake til Atletico Madrid for å redusere noen av deres lønnsregning, men forhandlinger har angivelig stanset.
  De to klubbene hadde vært i forhandlinger over en bytteavtale, som ville se midtbanespiller Saul Niguez flytte i den andre retningen.

  magliette calcio a poco prezzo