Blogs » Shopping » fotballdrakter med trykk

fotballdrakter med trykk


 • Fotballdrakter
  erstattet den tidligere blues midtbanespiller


  Frank Lampard har rost Thomas Tuchel for sin


  Liverpool Drakt  tuchel erstattet lampard den fotballdrakter med trykk da han ble avskediget

  Frank Lampard har rost Thomas Tuchel for sin "fantastiske" rolle i å vinne Champions League med Chelsea etter at han erstattet den tidligere blues midtbanespiller i januar.
  Tuchel erstattet Lampard den 26. januar og startet en utrolig løp til finalen, der de beseiret Manchester City 1-0 i en all-premier League-showcase.
  liverpool drakt Lampard hadde tatt ansvaret for bluesen sommeren 2019 midt i et overføringsforbud som ble løftet tidlig i januar.
  Den 42-årige måtte også håndtere Chelsea som selger Eden Fare, deres stjernespiller, til Real Madrid like før han ankom.
  liverpool drakt West Londoners slo City takket være Kai Havertzs ​​mål. Den tyske ble signert av Lampard i fjor sommer før den tidligere England midtbanespilleren ble sparket fire måneder senere.
  Maglie Calcio A Poco Prezzo Lampard har uttrykt anger på å ikke være lederen for den endelige, men ga kreditt til sin etterfølger for sitt arbeid.
  Han var også glad for å se spillere som han hadde utviklet vinne finalen. Lampard har spilt en nøkkelrolle i karriere av Mason Mount og Reece James.
  Lampard guidet Chelsea til en fjerde plassert finish i sin første kampanje som sjef, men var niende da han ble avskediget.

  manchester united drakt