Blogs » Personal » andre klubbene som var interessert

andre klubbene som var interessert


 • Billige Fotballdrakter
  andre klubbene som var interessert


  Den franske internasjonale har


  Real Madrid Drakt, Liverpool Drakt  mbappe var den mest fotballdrakter mbappe

  Den franske internasjonale har også lagt drivstoff til brannen med sine kommentarer om Klopps side tidligere.
  Mbappe var den mest ettertraktede fotballspilleren tilbake i 2017 etter å ha ledet Monaco til Ligue 1-tittelen med en rekordstor debutkampanje i en alder av 18 år.
  Det kom meldinger samme sommer om at Liverpool var en av de andre klubbene som var interessert, og at Klopp til og med hadde kontaktet franskmannens representanter.
  real madrid drakt Liverpool -sjefen har tidligere antydet at Mbappe ville vise seg å bli for dyrt for de røde og deres transfervirksomhet de siste årene har vært fokusert på å finne dyktige spillere til en billig pris.
  Imidlertid ser det ut til at Klopp ikke har gitt opp alt håp om å bringe Mbappe til Liverpool.
  liverpool drakt Rapporten sier at Klopp lenge har drømt om å signere Mbappe og vil at han skal stå i spissen for Liverpools angrep.
  Mbappes fremtid er fortsatt usikker i PSG. Bare 18 måneder igjen av den nåværende kontrakten, uten tegn til forlengelse snart.
  fodboldtrøjer med tryk Hvis 22-åringen blir tilgjengelig i sommer, forventes Real Madrid å være frontløpere for signaturen hans.
  Zinedine Zidane er en stor fan av den unge franske spissen, og Mbappe har tidligere avslørt at Real -sjefen var hans idol under oppveksten.
  Men koronaviruspandemien har angivelig satt Real i en klebrig økonomisk posisjon, noe som betyr at enhver avtale for Mbappe kan være usannsynlig.
  Mauricio Pochettino ble nylig avduket som PSGs nye manager, og hans første oppgave blir å overbevise Mbappe om å signere en ny avtale.
  Og den tidligere Tottenham -sjefen har avslørt hva han planlegger å tilby Mbappe for å få det til.

  liverpool drakter

  fotballdrakt barn