Blogs » Sports » forlate klubben med sine kontrakter

forlate klubben med sine kontrakter • forlate klubben med sine kontrakter


  Aston Villa har bekreftet Ahmed


  Billige Fotballdrakter  heaton, som byttet burnley fotballdrakter barn 129 kamper for klubben

  Aston Villa har bekreftet Ahmed Elmohamady, Tom Heaton og Neil Taylor vil forlate klubben med sine kontrakter utløper i sommer.
  Heaton, som byttet Burnley for Villa i 2019, har blitt enige om en toårskontrakt for å bli med Manchester United, med en opsjon på et tredje år.
  billige fotballdrakter De 35 år gamle keeper planer om å utfordre David de Gea og Dean Henderson for førstelaget jersey på Old Trafford.
  Flyttingen vil se Heaton gjen bli med i klubben hvor han begynte sin karriere som trainee i 2002, og han har fortalt venner at han planlegger å presse hardt for å bli Ole Gunnar Solskjær nummer én valg.
  billige fotballdrakter I to sesonger på Villa Park, Heaton startet sine første 20 Premier League-kamper i 2019-20 før lider kne ligament skader på nyttårsdagen i 2020.
  billige fodboldtrøjer Heaton tilbake til full fitness i desember, men forble på benken i 23 Premier League-kamper i 2020-21-kampanjen som Emiliano Martinez befestet sin plass som Villa førstevalg.
  I mellomtiden, Elmohamady - kjent kjærlig som 'Elmo' - signert for Villa i 2017 og fortsatte med å gjøre 129 kamper for klubben.
  Sammen med Elmohamady, Taylor var et annet sentralt medlem av troppen som hjalp Villa sikre opprykk via Championship play-offs i 2018-19.

  Wolfsburg Trikot
  PSG Tröja
  Barcelona Tröja
  spanien trikot
  hugo lloris trikot
  maglietta juve bambino
  dfb trikot sane
  barcelona auswärtstrikot
  kevin de bruyne trikot
  Juventus Tröja
  Liverpool Paita