Blogs » Sports » Chelsea Drakt

Chelsea Drakt • videre til sitt neste foretak


  AS Roma har bekreftet sjokkutnevnelsen til Jose Mourinho


  Liverpool Drakt, Chelsea Drakt  den italienske klubben har fotballdrakter til barn 2-0-nederlaget mot sampdoria

  Serie A -gigantene AS Roma har bekreftet sjokkutnevnelsen til Jose Mourinho drøye to uker etter hans brå avgang fra Tottenham Hotspur. Den italienske klubben har avgitt en uttalelse som avslører den portugisiske manageren som sin nye sjef bare tre timer etter at han kunngjorde at Paulo Fonseca forlater stillingen som manager på slutten av sesongen.
  Mourinho har ikke kastet bort tid på å gå videre til sitt neste foretak, selv om han får litt tid til å hvile og forberede seg på retur til Italia i sommer.
  liverpool drakt Han har nå avslørt i en uttalelse på Instagram at klubbens visjon og lidenskapelige støttespillere bidro til å overbevise ham om å ta jobben ...
  58-åringen skal fortsette å være opptatt med bidrag for talkSPORT og The Sun før han legger ut på sitt nye foretak.
  chelsea drakt Hans forrige magi i Italia med Inter Milan var en av de mest vellykkede magi i karrieren. Han guidet klubben til Serie A -tittelen i sin første sesong før Inter vant en historisk diskant et år senere i 2010.
  Goedkope Manchester United shirt Roma var på kurs for å sikre topp-fire i Serie A denne sesongen under Fonseca, men siden har mistet veien de siste ukene.
  Manchester United delte ut en 6-2-trøkking til italienerne sist torsdag i den første etappen i semifinalen i Europa League.
  Klubben har nå bestemt seg for å skille selskap med Fonseca etter å ha gitt beskjed om tilgjengeligheten til Mourinho etter 2-0-nederlaget mot Sampdoria.

  liverpool drakter

  billige fotballdrakter