Blogs » Sports » Atalanta Drakt

Atalanta Drakt

 • Sverige Drakt Barn, Billige Fotballdrakter, Atalanta Drakt

   

  registrere opptil tre spillere utenfor


  Higuain vil bli med den argentinske landsmannen Matias

  den 32 år gamle spissen vil fotballdrakter med navn langt med én målsmargin

  Inter Miami har fullført signeringen av Gonzalo Higuain på en fri overgang etter at han forlot Serie A-mesterne Juventus.

  Den 32 år gamle spissen vil slutte seg til MLS-siden, eid av David Beckham, som en utpekt spiller - etter at han ble enige om en utbetaling på 2,3 millioner pund med Juventus for å si opp kontrakten hans et år for tidlig.

  Higuain vil bli med den argentinske landsmannen Matias Pellegrini og den meksikanske midtbanespilleren Rodolfo Pizarro som lagets best betalte lagmedlemmer.

  Sverige Drakt Barn Med kallenavnet "Beckham Rule", lar det utpekte spilleralternativet laget i MLS registrere opptil tre spillere utenfor lønnstaket.

  Higuain ble med på trening for klubben fredag ​​og takket i en uttalelse Inter Miami for innsatsen som ble gjort for å signere ham.

  billige fotballdrakter Tidligere Real Madrid- og Chelsea-spiss Higuain kom til Juventus i 2016, hvor han scoret 66 mål på 149 kamper i alle konkurranser.

  Atalanta Drakt Miami Herald hevdet tidligere at spissen vil tjene en grunnlønn på £5,45 millioner hos Inter og har signert en kontrakt som tar ham til sommeren 2022.

  maglie calcio a poco prezzo Higuain følger tidligere Juventus-lagkamerat Blaise Matuidi i Miami, og han skal også spille i samme liga som sin eldre bror, Federico Higuain, som spiller for D.C. United.

  Zlatan Ibrahimovic var den best betalte MLS-spilleren i 2019, men har nå sluttet seg til AC Milan igjen etter at han forlot LA Galaxy i fjor.

  Tall frigitt av MLS Player Association antyder at den svenske spissen, 38, tjente en grunnlønn på 5,6 millioner pund i 2019.

  Det førte ham litt foran Toronto-duoen Michael Bradley på 4,7 millioner pund og Jozy Altidore på 3,8 millioner pund.

  Inter Miami er i desperat behov for en målscorer for sin debut i MLS-sesongen, med alle de syv tapene deres så langt med én målsmargin.

  ac milan trøje

  Roma Trikot