Blogs » Personal » Manchester City Drakt

Manchester City Drakt

 • Chelseas eierskapsproblemer har


  Arsenal Drakt, Manchester City Drakt  det har imidlertid ikke billige fotballdrakter mulighet til å takke

  Chelseas eierskapsproblemer har ført til frykt for at de kan bli tvunget til å vinke farvel til noen av sine nøkkelspillere på alle nivåer. Det har imidlertid ikke stoppet klubben fra å se opp mulige overgangsmål, og de har tilsynelatende begynt å gjøre deres trekk for Arsenals Khayon Edwards.
  The Blues har utviklet et rykte for å bringe spillere gjennom akademiet før de gir dem sjansen til å imponere på førstelagsnivå – vanligvis etter et utlån. Conor Gallagher og Armando Broja er de to mest sannsynlige kandidatene til å bryte seg inn på Thomas Tuchels side neste sesong.
  arsenal drakt Chelsea opererer for tiden under en spesialistlisens på grunn av sanksjonene som er pålagt den russiske eieren Roman Abramovich. Men med en stadig nærmere salgskant ønsker klubben å være klar til å signere Edwards når alt har vekslet hender.
  billige fodboldtrøjer Brighton, Southampton og Leeds antas også å være blant Premier League-klubbene som er interessert i spissen, med hans imponerende form som også fanger oppmerksomheten til noen Bundesliga-drakter. Men rapporter om at Edwards var en Chelsea-fan kan bety at europamesterne har størst sjanse til å sikre signaturen til det svært ettertraktede talentet.

  manchester city drakt Arsenal er, forståelig nok, desperate etter at Edwards skal signere sin første profesjonelle kontrakt med dem. Forwarden deler samme agent som Buyako Saka og Folarin Balogun – to Gunners-stjerner som har kommet gjennom akademiet og som blir satt på i mange år fremover – og derfor vil klubben ha snakket med Edwards"-representanter tidligere og hatt lignende samtaler om veier inn i førstelaget.
  jalkapallo pelipaidat Og mulighetene på Emirates Stadium er kanskje ikke langt unna i det hele tatt for Edwards. Etter at Balogun gikk ut på lån i januar og Pierre-Emerick Aubameyang fikk dra til Barcelona, ​​mangler Mikel Artetas side desperat dybde i den siste tredjedelen.
  Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah, begge uten kontrakt på slutten av kampanjen, er spanjolens eneste to alternativer slik det ser ut, og en skade på begge kan bane vei for en ung spiss til å gå inn i kampen. Det gjenstår å være sett hvor Edwards signerer sin første kontrakt og om han er opptatt av å fortsette utviklingen i Arsenal eller ser på Chelsea som en for god mulighet til å takke nei.