Blogs » Family & Home » Atletico Madrid Drakt

Atletico Madrid Drakt

 • fotballdrakter

  tenke nytt over den engelske

   


  Gary Neville mener Jesse Lingards suverene form for West Ham


  Atletico Madrid Drakt, Psg Drakt


  lingard, som nå har seks bestille fotballdrakter prestasjoner mot wolves

   

  Gary Neville mener Jesse Lingards suverene form for West Ham kan tvinge Manchester United til å tenke nytt over den engelske internasjonale fremtiden.

  Lingard, som nå har seks mål på åtte kamper for Hammers, spilte og åpnet scoringen mot Wolves i fantastisk stil seks minutter etter da han løp 60 meter og forlot Leander Dendoncker og Romain Saiss etterpå for å slå Rui Patricio.

  28-åringen, utlånt fra Manchester United fram til sesongslutt, spilte også en avgjørende rolle i West Ham sitt andre mål, og holdt ballen i spill og flikket den inn i banen til Arthur Masuaku, som krysset for Pablo Fornals for å finne hjørnet av nettet.

  atletico madrid drakt

  West Ham var voldsomt, og det samme gjorde Lingard, da han satte opp Jarrod Bowen for den tredje, og tok sine totale målbidrag til 10 på bare åtte opptredener for Hammers.

  Neville var full av ros for Lingard og sa at han fortsatt kunne ha en fremtid på Old Trafford.

  9 - Ingen spillere har vært involvert i flere Premier League-mål enn Jesse Lingard siden debuten for West Ham 3. februar. Gjenfødelse. #WOLWHU

  psg drakt

  \ud83c\udf7e Man of the Match er West Hams esseLingard1 mål \u0026 1 assist

  Lingards gjenoppblomstring så ham tilbakekalt til England-troppen for forrige måneds VM-kvalifiseringskamp, ​​og med Euro 2020 rett rundt hjørnet vil han håpe på å skyve seg inn i Gareth Southgates tropp til turneringen.

  Mens Neville og Jame Carragher plukket England-troppen sin til EM 2020 på mandag kveldsfotball, var det imidlertid ikke noe sted for Lingard, til tross for hans prestasjoner mot Wolves.