Blogs » Sports » Roma Drakt

Roma Drakt

 • fotballdrakter


  Wayne Rooney sier at han forventer at Manchester United  Roma Drakt, Liverpool Drakter

  united, som sist vant billige fotballdrakter barn kontantstrømsproblem

   

  Wayne Rooney sier at han forventer at Manchester United vinner Premier League-tittelen denne sesongen.

  United, som sist vant tittelen i 2013 i Sir Alex Fergusons siste sesong med klubben, kom tilbake til toppen av ligaen onsdag kveld med en 2-1 comeback-seier over Fulham, og utvidet sin ubeseirede borteløp til 17 kamper.

  Det har vært en dramatisk snuoperasjon for Ole Gunnar Solskjærs side - etter å ha fullført 33 poeng bak mestere Liverpool forrige sesong - og Rooney legger mye av det på signeringene til Bruno Fernandes og Edinson Cavani.

  roma drakt

  Derby-manager Rooney, en fem ganger Premier League-vinner på Old Trafford, føler at de nyankomne har gjenopprettet en vinnende mentalitet til klubben og gitt Paul Pogba friheten til å endelig blomstre i United.

  Rooney har berømmet Derby-førstelagstroppen for deres fortsatte engasjement og tålmodighet mens de venter på å få utbetalt sin utestående lønn i desember, og sier han håper saken blir løst før de spiller igjen på lørdag.

  De fleste av Derbys førstelagstropper fikk bare utbetalt 50 prosent av pengene som skyldtes dem i slutten av desember, og fikk beskjed om at resten ville bli betalt i sin helhet, sammen med deres nåværende månedslønn, på slutten av januar.

  liverpool drakter

  Gjentatte forsinkelser i den langvarige overtakelsen av Sheikh Khaled 'Derventio Holdings har imidlertid betydd at klubben har et stort kontantstrømsproblem.